Cikkek

PVC szigetelés Tamási

PVC szigetelés rendszert Tamási és környékén telepítünk amennyiben kérdése merülne fel keresse szakértő kollégánkat elérhetőségünk valamelyikén.
PVC szigetelések terén nagy szakmai tapasztalattal, hosszú referencia listával rendelkezünk.

Cégünk a Sió-Generál Kft. által alkalmazott PVC technológia a legkorszerűbbek közül való. Az általunk alkalmazott lapostető szigetelő és vízszigetelő anyagok magas műszaki színvonalúak. Kollégáink képzett szakemberek így nagy gyakorlattal rendelkeznek a PVC szigetelés területén, legyen szó lapostető szigetelésről vagy vízszigetelésről Tamásiban és környékén.
A Tamási megrendelőinknek nagyon kedvező árakon korrekt pénzügyi feltételek mellett garanciával valósítjuk meg elképzeléseit.
Cégünk ugyanúgy és ugyanolyan minőségben vállalja a kis tetők javítását, felújítását is mint a több ezer m2 felületűek kivitelezését!
A munka a Tamási bejárás során a megrendelővel együtt a végén történik ahol az esetleges hiányosságok javításra kerülnek majd az átvétel sikeres lefolyása után megkezdődhet a használatbavétel.

Tamási PVC szigetelés megrendelés esetén keressen bennünket bizalommal elérhetőségünk valamelyikén. --> KLIKK IDE

2014 ősztől a következő városokban is jelen vagyunk:
Siófok - Tamási - Kaposvár - Dombóvár - Veszprém - Dunaújváros - Zalaegerszeg - Szekszárd - Dunaföldvár - Ajka - Tüzép Siófok

PVC szigetelés 001   PVC szigetelés 002   PVC szigetelés 003

 

PVC szigetelés 004   PVC szigetelés 005   PVC szigetelés 006